top of page
Nice to meet you!

Ik ben Marlies, een enthousiaste spring-in-'t-veld met een passie voor ondernemen. Samen met mijn moppertje, Nox, vind je mij in het hartje van Evergem in mijn instituut, op restaurant of op wandel!

Sinds 2020 ben ik je vaste sidekick in de beauty sector om je te helpen groeien als persoon en als zaak.

09_13_23_instituutmadam_svpphotography_253_edited_edited.jpg

Als kind stond ik altijd als eerste in de rij voor een laagje mascara of een likje lippenstift. De verkleedkoffer was dan ook mijn favoriete attribuut en ik deed niets liever dan mijn Barbiepoppen een nieuw kapsel te geven. Dat ik de richting van de schoonheidsverzorging zou uitgaan was dan ook geen verrassing. In 2017 startte ik als student-ondernemer met een nagelstudio en in juli 2019 groeide mijn zaak uit tot een volwaardig schoonheidsinstituut.

Zelf ben ik opgeleid als schoonheidsspecialiste, kapster, nagelstyliste, PMU artiest en make-upartiest. Daarnaast volgde ik nog verschillende extra cursussen om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Hierdoor besef ik maar al te goed dat het uitbaten van een eigen schoonheidssalon geen walk in the park is. Op school ontdek je de basis, maar de kennis over ondernemen blijft meestal uit. Wanneer je effectief start met je salon, sta je er dan ook vaak alleen voor. Daarnaast is het belangrijk dat je steeds mee bent met alle nieuwigheden en evoluties.

Ik merkte al snel dat ik collega’s kon motiveren en vooruithelpen door mijn gerichte strategieën. Zo ontstond het idee om anderen te begeleiden. Doordat ik ook op het vlak van ondernemen heel wat trainingen volgde en al enkele jaren ervaring heb, kan ik jou zowel bijstaan bij het werken in je zaak als het werken aan je zaak. Ik gebruik mijn ervaring en mijn zin voor ondernemen graag om jou als ondernemer in de schoonheidssector op de beste manier te ondersteunen en te begeleiden. Ik kijk er ontzettend naar uit om met jou samen te werken!

Liefs Marlies.png
bottom of page