top of page
Liesje Brockley Photograph_9308_websize_edited.jpg
Liesje Brockley Photograph_9308_websize_edited.jpg

Aanbod

Ben jij klaar om je zaak aan te pakken en te groeien? Dan kan dit NU! Neem een kijkje in mijn aanbod en zie hoe ik jou kan helpen. Heb je nog extra vragen? Stuur mij een mailtje en dan kijken we samen hoe ik jou kan helpen!

Liesje Brockley Photograph_9263_websize_edited_edited.jpg

Membership

Aan je zaak werken is minstens even belangrijk als in je zaak werken. Het is door klanten te behandelen dat wij groeien, maar om die klanten te verkrijgen (en te houden) moeten we ze eerst aan onze zaak werken.

First class

Ik neem je mee om, net als mij, jouw visie zeer duidelijk te hebben. Ik neem je mee om jouw dromen uit te werken, plannen te maken en waar te maken.

Samen gaan wij aan de slag om zo jouw business op de kaart te zetten op de manier die jij wil. De manier die ervoor zal zorgen dat jij kan leven zoals jij wil.

Bedrijven

Tijdens workshops op locatie zorg ik steeds voor een informatieve presentatie die later kan gedeeld worden met de cursisten. We gaan in een workshop samen aan de slag en combineren steeds theorie met praktijk. Zo hebben de cursisten steeds een idee hoe de theorie toegepast kan worden.

 

Beautydag

Wil jij samen met mij aan je zaak werken? Wil jij weten hoe jouw interieur je verkoop beïnvloed? Wil je verder geraken en je zaak naar het volgende niveau brengen?

Tijdens de beautydag gaan we samen aan de slag. We bekijken je aanbod, de beleving van je klanten en versterken je mindset.

bottom of page