top of page
09_13_23_instituutmadam_svpphotography_226.jpg
Liesje Brockley Photograph_9308_websize_edited.jpg
I'm just a call away!

Neem even een kijkje in wat ik jou te bieden heb. Heb je nog geen idee wat je precies nodig hebt, of wij een match zijn of als je wel klaar bent voor een begeleiding traject? Geen probleem, stuur me een mailtje en we plannen een gratis kennismakend gesprek in.

Liesje Brockley Photograph_9263_websize_edited_edited.jpg
Personal

Met deze 1 op 1 begeleiding krijg jij alle voordelen van mijn persoonlijke begeleiding, specifiek afgestemd op jouw zaak. We werken full focus aan wat jij op dat moment nodig hebt. Je krijgt begeleiding via live dagen, online meetings en WhatsApp support.

Team spirit

Ben je starter, heb je het gevoel dat je vastzit, heb je nog geen eerdere begeleiding gevolgd, wil jij ook bijleren van de situatie van je collega's en/of kennismaken met een nieuw netwerk? Dan is een groepsbegeleiding voor jou. Een kleine groep die ik meeneem in marketing, mindset, financiën, behandelprotocollen en omgang met klanten.

Beautydag

Wil jij kort en krachtig samen met mij aan je zaak werken? Wil jij weten hoe jouw interieur je verkoop beïnvloed? Wil je verder geraken en je zaak naar het volgende niveau brengen?

Tijdens de beautydag gaan we samen aan de slag. We bekijken je aanbod, de beleving van je klanten en versterken de basis van jezelf en de zaak.

09_13_23_instituutmadam_svpphotography_205.jpg
Business - voor bedrijven en leveranciers

Tijdens workshops op locatie zorg ik steeds voor een informatieve presentatie die later kan gedeeld worden met de cursisten. We gaan in een workshop samen aan de slag en combineren steeds theorie met praktijk. Zo hebben de cursisten onmiddellijk voeling met wat we bespreken en materiaal om mee naar huis te gaan.

 

bottom of page