top of page
12_10_21_Marlies_svpphotography_170-2.jpg

FIRST CLASS

Mijn verhaal

Mijn verhaal is gestart als nagelstyliste. Ik deed wat ik graag deed, dacht dat ik hiermee mijn leven lang goed geld ging verdienen. Maar helaas was niets minder waar. Ik merkte dat ik vele uren deed voor weinig geld, dat ik niet meer gelukkig werd van wat ik deed en voelde dat er iets moest veranderen.

 

Toen ik afstudeerde als schoonheidsspecialiste nam ik er meteen alle verzorgingen bij. Van nagelstudio naar schoonheidsinstituut. Ik was blij want ik kreeg variatie in mijn agenda en kon iets meer beginnen verdienen.

Maar mijn geluk was van korte duur…

Ik werkte nog steeds veel te laat, veel te lang op zaterdag, merkte dat ik steeds meer klanten had voor kunstnagels en voelde dat mijn andere behandelingen niet zoveel geboekt werden als ik wou. Ik viel in een put, werd radeloos en wist niet meer wat te doen.

Ik was klaar om te stoppen.

 

Even later zag ik mijn oplossing. Ik startte met mijn eerste business coaching en merkte dat ik door een aanpassing in mijn denkwijze, aanpak en marketing een grote verandering kon teweegbrengen.

Ik groeide zowel als persoon en als zaak. Ik wist beter waar ik naartoe ging, had een duidelijk doel voor ogen en was op pad om mijn zaak verder uit te bouwen.

 

Vele uren brainstormen, plannen maken, plannen aanpassen, lessen leren en weer verder gaan later kan ik zeggen dat ik weet wat ik doe en dat ik mijn geluk terug heb.

 

Ik heb een gevarieerde agenda met verschillende behandelingen, kocht mijn eigen pand en werk met geavanceerde toestellen om zo de mooiste resultaten te bereiken.

Ik heb een zeer duidelijke visie en weet waar ik volgend jaar zal staan, maar evengoed waar ik binnen vijf jaar naartoe wil.

FIRST CLASS

In mijn First Class neem ik jou mee. Ik neem je mee om, net als mij, jouw visie zeer duidelijk te hebben. Ik neem je mee om jouw dromen uit te werken, plannen te maken en waar te maken.

Samen gaan wij aan de slag om zo jouw business op de kaart te zetten op de manier die jij wil. De manier die ervoor zal zorgen dat jij kan leven zoals jij wil.

 

We gaan samen aan de slag om eerst een heel uitgebreide en duidelijke visie neer te schrijven. Een document waarnaar jij kan teruggrijpen wanneer je het even niet meer weet, een dat je zal helpen in je proces en dat je ondersteunt in de keuzes die je maakt.

Eens we dit duidelijk hebben kunnen we écht aan de slag gaan. We passen je branding aan, zoeken naar de juiste tone of voice, stellen een marketingplan op en zorgen dat ook alles in je zaak klopt binnen het plaatje.

 

Elke twee weken werken we op iets anders: e-mail, social media, formulieren voor in je zaak, eventueel werken met personeel, eventdagen, investeringen…

 

Deze formule is jouw ideale partner naar groei, een second opinion en een uitdaging en nodige sjot onder je kont.

Praktische informatie

We starten met een volledige dag coaching waar we samen kijken op welke manier jij aan de slag wil gaan met je zaak. Hier zal de basis liggen, alles duidelijk op papier zetten en een actieplan voor de komende maanden.

 

Elke twee weken hebben we een meeting via zoom. Tijdens deze meeting werken we aan jouw zaak. Je kan mij steeds bereiken via WhatsApp voor al jouw vragen tussendoor.

 

Op het einde van jouw traject gaan we lekker samen gaan eten en kijken we terug op alles wat je reeds bereikt hebt, kijken we vooruit naar waar jij naartoe wil en krijg je nog enkele tips om verder te gaan.

3 maanden - € 2699 excl btw

6 maanden - € 5397 excl btw

Liesje Brockley Photograph_9305_websize_edited.jpg

 Twijfel je nog? 

Stel jezelf dan volgende vraag…

“ Hoe zal mijn leven er binnen een jaar uitzien
als ik nu niets verander? “

Ben je klaar voor de volgende stap?

Bedankt voor de inzending!

Vul dit formulier in en dan contacteer

ik jou voor de volgende stap

bottom of page