top of page
09_13_23_instituutmadam_svpphotography_205.jpg

TEAM SPIRIT

SAMEN GROEIEN

Een belangrijke stap binnen de groei van je zaak is de groei die je maakt met anderen. Ik heb een netwerk van ondernemende vriendinnen waarmee ik samen kan sparren over nieuwe ideeën, waarmee ik mijn overwinningen kan vieren en waar ik even bij kan aankloppen als het minder gaat.

Door een sterk netwerk in dezelfde sector krijg je de mogelijkheid om je salon te laten groeien zonder de lessen nog te moeten leren die een ander al kreeg.

Exact om die reden vind ik een groepstraject zo tof. Je leert van elkaar en krijgt een warm netwerk van ondernemende vriendinnen erbij.

Leer samen over de ondernemersmindset die je in staat stelt om beter om te gaan met klanten, met commentaren van anderen en goedbedoelde adviezen van vrienden en familie. Overloop de basis principes van financiën, leer doelen stellen en behalen en zet een sterke basis voor je zaak op. Zo bespaar je jezelf in de toekomst heel wat kopzorgen. Neem een duik in marketing om zo te weten welke online en offline marketingtechnieken voor jou zijn. En bekijk ook samen met ons jouw dienstverlening: klopt wat je aanbiedt met de visie die je hebt? Kloppen je prijzen? Zit jouw service in elkaar zoals jij die wil of moeten we die nog optimaliseren?

Door samen online en offline aan de slag te gaan zorgen we voor een intense verandering van jezelf en je zaak op slechts drie maanden tijd. Let's go!

VOOR WIE?

Het groepstraject is voor jou als jij:

  • starter bent en meteen een goede basis wil opzetten.

  • al even bezig bent maar geen groei meer ziet.

  • net van bijberoep naar hoofdberoep schakelt.

  • je alleen voelt in je ondernemersverhaal en daar verandering in wil brengen.

12_10_21_Marlies_svpphotography_170-2.jpg
PRAKTISCHE INFORMATIE

Met hoeveel personen zijn we?

Om het groepsgevoel te creëren maar toch een goede begeleiding te voorzien is er een maximum van 8 personen. Door in kleine groep samen te werken krijgen we een hechte band en hebben we de mogelijkheid elkaar en elkaars salon te leren kennen. Je krijgt persoonlijke begeleiding en een nieuwe groep vrienden, wat wil je nog meer?

Wat krijg je allemaal?

Ik wil in dit traject teruggaan naar de basis waar ikzelf zou voor willen betalen. De ideale combinatie van live dagen en online begeleiding.

3 live dagen: als eerste een kick-off. Deze dag stelt ons in staat om elkaar te leren kennen en de eerste basis vast te leggen.

Midden in het traject krijg je een tweede live dag. Een leuke meeting met ons allen samen om in het midden van het traject om in te tunen hoe het gaat met iedereen. In de namiddag gaan we voor een meer praktijkgerichte oefeningen en zullen we kijken hoe we klanten onthalen, maar ook hoe we een verzorging aanpakken.

Als laatste dag gaan we samen aan de zaak werken en er een gezellige afsluit van maken. Alles om ervoor te zorgen dat je de maanden erna verder kan.

Online meetings: elke twee weken plannen we 's avonds een call om alle belangrijke onderwerpen te overlopen. We gaan het hebben over de financiële basis van je zaak, behandelprotocollen, doelen stellen en veel meer. De week erna kan je dan zelf werken aan wat we gezien hebben.

Online co-work momenten: dankzij deze co-works kan jij zonder afleiding werken aan je zaak en zo alles van de coachingsessies toepassen in praktijk. Ideaal als je, zoals mezelf, wat last hebt van uitstelgedrag.

Groep Whatsapp: dankzij deze groep kunnen we vragen stellen, wins delen, sparren over verschillende zaken...

Kortom, je krijgt alles wat je nodig hebt en veel meer!

Wanneer gaat alles door?

Live dagen:

Zondag 6 oktober 2024

Zondag 17 november 2024

Zondag 5 januari 2025

Online meetings:

Donderdag 10 oktober 2024 - 19 u 30

Donderdag 24 oktober 2024 - 19 u 30

Donderdag 7 november 2024 - 19 u 30

Donderdag 21 november 2024 - 19 u 30

Donderdag 5 december 2024 - 19 u 30

Donderdag 19 december 2024 - 19 u 30

Online meetings variëren tussen 90 en 120 minuten.

​Jouw investering?

€ 1950 excl btw (mogelijkheid tot betaling in 3 keer € 650 excl btw)

 Twijfel je nog? 

Stel jezelf dan volgende vraag…

“ Hoe zal mijn leven er binnen een jaar uitzien
als ik nu niets verander? “
BEN JE ER KLAAR VOOR?

Geweldig! Ik kijk ernaar uit.

Vul het formulier in en schrijf je meteen in! Heb je nog extra vragen? Vraag hier dan een gratis intake gesprek aan.

bottom of page