top of page
Liesje Brockley Photograph_9332_websize.jpg

MEMBERSHIP

Aan je zaak werken is minstens even belangrijk als in je zaak werken. Het is door klanten te behandelen dat wij groeien, maar om die klanten te verkrijgen (en te houden) moeten we ze eerst aan onze zaak werken.

“Ik had tijd ingepland om aan de zaak te werken, maar er kwam iets tussen.”

 

Hieruit is mijn membership ontstaan. De noodzaak aan een sparringpartner, een vast moment om aan je zaak te werken en de mogelijkheid om bij te leren. Alles wat jij nodig hebt om te groeien en zo jouw business als een echte CEO te gaan bekijken.

 

Wil je ook op een vast moment aan je zaak werken? Wil je bijleren over onderwerpen zoals sociale media, e-mailmarketing, financiën, etc.? Wil je dit samen doen met iemand die jou begrijpt, iemand die in dezelfde sector zit en ook zijn/haar verhaal kan delen?

Dan ben ik er om jou te helpen!

Liesje Brockley Photograph_9263_websize_edited_edited.jpg

Wil jij de CEO zijn van je bedrijf?

Dan is dit voor jou.

 

Mijn membership is een laagdrempelig abonnement waarmee jij op een vast moment in de maand aan jouw zaak werkt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Elke maand kan je één woensdagavond om 19u30 samen met mijzelf en andere ondernemers aan je zaak werken. Alles verloopt online, dus je kan vanuit alle hoeken van het land meedoen.

Ik start steeds met een half uur uitleg over een specifiek onderwerp, waarna we samen aan de slag gaan om dit uit te werken. Het is de bedoeling dat we in stilte werken, maar je kan wel al je vragen stellen.

Op deze manier heb jij de ‘druk’ die nodig is om op dat moment al meteen jouw e-mail, social media posts en dergelijke klaar te zetten. We zetten onmiddellijk theorie om in praktijk

waardoor je op het einde van deze twee uur écht gewerkt hebt.

 

Na deze twee uur kan je nog een week lang al jouw vragen doorsturen, die ik dan de week erna voor jou beantwoord in een mail naar iedereen die in de sessie erbij was. Zo leer je ook van elkaar.

Liesje Brockley Photograph_9335_websize_edited.jpg

Het doel van deze calls is dat jij al die zaken kan doen die je anders uitstelt én kennis maakt met krachtige andere ondernemers om zo een goede sparringpartner te vinden.

 

Jouw investering?

€ 127 excl btw / maand

bottom of page